Om Mig


Välkommen till min Wärkstad!


Jag jobbar med sådant som ligger mig själv varmt om hjärtat. Massage, friskvård,  kurser och blomsterbinderier/ trädgård. Och i det tempo som min kropp orkar och vill.


Växelvis med Wärkstan så kör jag även tunga ADR tanktransporter på ett Kristianstadsbaserat åkeri. Bra att kombinera verksamheterna för att få ut det bästa av mitt liv.   


Min breda arbetslivserfarenhet har gett mig full insyn om var olika yrkesgruppers värk/smärta/förslitningsskador uppkommer. Det gör det mycket lättare för mig att hjälpa mina kunder på bästa vis.

Är utbildad USK/mentalskötare, verkstadsmekaniker, truckförare, buss och lastbilschaufför.  Har tidigare jobbat med dessa yrken och även inom båtbyggeri, tyngre och lättare tillverkningsindustri såsom Volvo och Facit Halda. Jobbat med försäljning, coaching, servering (mat och bar), matlagning i större och mindre kök och även jobbat en handelsträdgård.


För att knyta ihop säcken och göra något bra av saken, så har jag gått en ettårig friskvårdsutbildning på heltid med inriktning klassisk Svensk massage och Spa. Bland det bästa jag gjort på länge….

Är Diplomerad Massage och Spa terapeut, samt har goda referenser från tidigare kunder samt praktik på Alegria Spa i Puerto Aventuras, Mexico.


Välkommen som kund!

Mvh Ewa