Tänkvärt

TÄNKVÄRT ….

 

Vad innebär en ansikts eller kroppsbehandling för dig?

Avkoppling? Återhämtning? Hälsa och välbefinnande? Eller en viktig del av din smärtbehandling? Något smärtfyllt? Punkten som alltid kommer sist på din ”att-göra-lista” eller som du aldrig får tid över till?

 

Det finns många anledningar att lägga tid på behandlingar regelbundet. Oavsett vilken del av kroppen det gäller.

 

Forskning görs hela tiden på effekterna av beröring/massage på människokroppen. Studier har visat att det ökar kroppens produktion av endorfiner och serotonin (ämnen som fungerar som naturliga smärtstillande medel och ”Må- bra” hormon).

Det har också påvisats att minska nivåerna av kortisol, ett stresshormon. Samt kan lindra träningsvärk. Men en massage ska inte ersätta uppvärmning och streching.

 

Det viktigaste är att gå regelbundet. Om du ser på massage som en snabb lösning, så kommer du sannolikt att bli besviken.. För effekterna märks först fullt ut efter några behandlingar och en enda behandling kommer alltså inte att hjälpa dig. Särskilt inte om det är massiva djupliggande spänningar inblandade som du kanske gått och dragits med en längre tid.

Och för ansikts/kroppsbehandlingarna som går på djupet DEEPSKIN så behöver du både gå på regelbundna besök, samt använda samma produkter hemma ur MÅ´s sortiment som jag rekommenderar dig för att nå toppresultat.

 

Alla behandlingar bör ses som en helhet över en längre tid och en åtgärd som är förebyggande. Var snäll mot dig själv!

 

Ewas Wärkstad erbjuder många olika behandlingar, som du kan läsa mera om på bokningssidan.